Tel: +31 (0)6 313 463 70

Kerkstraat 12

4132 BE - Vianen

Ma-Vrij: 08:00 - 21:00

Uitsluitend op afspraak

werkwijze voedingDe weg naar succes

We werken samen naar een gezondere leefstijl met welk doel dan ook, op welke manier dat gebeurt is voor ieder persoon weer anders. Want ik vind het belangrijk om ook rekening te houden met uw wensen en behoeften, het vinden van de juiste balans daar gaat het om. We werken samen aan een passend voedingsadvies wat voor u praktisch uitvoerbaar is binnen uw dagelijks leven. Hoe gaat het in zijn werk:

Een afspraak maken

Door middel van een verwijzing van uw huisarts, een andere specialist of op uw eigen initiatief kunt u met mij contact opnemen voor het maken van een afspraak. Dit kan via de site, via de mail of telefonisch. Voorafgaand aan onze eerste afspraak zal ik al even kort informeren naar uw situatie zodat ik mij zo optimaal mogelijk kan voorbereiden. De eerste afspraak wordt altijd binnen een week gepland tenzij u natuurlijk anders aangeeft. Indien u een verwijzing heeft zou u deze dan mee willen nemen naar onze eerste afspraak?

Het eerste consult

Omdat ik het belangrijk vind om jou als persoon beter te leren kennen zodat mijn adviezen goed aansluiten op jouw dagelijks leven, wensen en behoeften neemt het eerste consult wat meer tijd in beslag. In ongeveer 60 minuten probeer ik een duidelijk beeld te verkrijgen van uw huidige leefstijl, werk, klachten, gezondheid, huidige eetpatroon etc. Ook bespreek ik met u wat u van mij verwacht. Op basis van ons gesprek stel ik samen met u haalbare doelen en een behandelplan op waar we de komende periode mee aan de slag zullen gaan.

Vervolgconsulten

De vervolgafspraken nemen wat minder tijd in beslag als het eerste consult, ze zullen tussen de 15 en 30 minuten duren. Tijdens deze afspraken staat het verloop van de behandeling centraal; hoe gaat het, valt het u mee/tegen, wat gaat er goed en wat kan beter, tegen welke dingen loopt u aan en heeft u nog vragen. Tijdens deze vervolgconsulten ben ik er om u te steunen en te begeleiden.
Wanneer u lichamelijk niet in staat bent naar mijn praktijk te komen kan er, op verzoek van de verwijzer, ook een huisbezoek afgelegd worden. Heeft u maar weinig tijd of woont u niet in de buurt? Een telefonisch- of skype consult is ook mogelijk.