Tel: +31 (0)6 313 463 70

Kerkstraat 12

4132 BE - Vianen

Ma-Vrij: 08:00 - 21:00

Uitsluitend op afspraak

Emma Haak, food to be fit diëtistMijn naam is Emma Haak en ik heb de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Na het behalen van mijn diploma mag ik mij officieel diëtist noemen en ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk Food to be Fit begonnen. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in verschillende onderwerpen. Ik heb de minor Oncologie gevolgd, hierdoor ben ik in het bezit van de nieuwste kennis op het gebied van voeding en kanker. Ook is kinderdiëtetiek een onderwerp geweest waar ik onderzoek naar heb gedaan tijdens het werken aan mijn scriptie over kinderen met overgewicht/obesitas. Daarnaast ben ik een half jaar werkzaam geweest in een eerstelijns diëtistenpraktijk hier heb ik mogen ervaren hoe leuk ik het vind om mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl, met welk doel dan ook!

Zelf ben ik actief in verschillende sporten (paardensport en atletiek) dit heeft ervoor gezorgd dat ik zeer geïnteresseerd ben in de rol die voeding kan spelen bij het verbeteren van jouw sportprestaties. Ik ben van mening dat de juiste voeding jouw sportprestaties op een positieve manier kan beïnvloeden. Momenteel ben ik mij verder aan het verdiepen in de sportdiëtetiek en ga ik de post HBO opleiding ‘Sportdiëtetiek’ volgen aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen.

 

Door mijn opleiding Voeding & Diëtetiek mag ik mij Diëtist noemen. Diëtist is een wettelijk beschermde opleidingstitel. Dit betekend dat iedereen zich voedingsdeskundige mag noemen maar je mag je pas diëtist noemen wanneer je de opleiding hebt afgerond en voldoet aan de gestelde eisen.

Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ‘Nederlandse Vereniging van Diëtisten’ (NVD). Samen met mijn registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici, lid van de NVD en door het volgen van verschillende bijscholing zorg ik er voor dat ik de kwaliteit van mijn behandelingen altijd zal waarborgen.